Afhentning af byggeaffald

Nem og hurtig hjælp

Har du planer om at bygge nyt, eller står du allerede overfor en omfattende renovering, så kan Heisenberg Group hjælpe med afhentning af dit byggeaffald

Byggeaffald - Vælg mellem forskellige løsninger

Hos Heisenberg Group tilbyder vi flere forskellige løsninger i forbindelse med afhentning af byggeaffald. Man kan eksempelvis købe bigbags til affald, som er en effektiv affaldsløsning, hvis du ønsker en fleksibel måde, at smide dit affald ud på. Dernæst tilbyder vi også leje af container, så dit affald ikke behøver at ligge rundt omkring din arbejdsplads. Den her løsning kan samtidig rumme store mængder af byggeaffald, så du her samler alt dit affald.

I andre tilfælde kan det være en god idé at lave en kombination mellem disse to løsninger. Men alt dette kan vi have en uforpligtende samtale om. På den måde kan vi komme lidt dybere ind på dine ønsker, så vi er sikre på, at du får den bedste løsning efter behovet. Du kan give os et kald på 93 40 54 05 eller skrive til os over vores mail recycling@heisen.dk.

Afhentning af byggeaffald i København

Er du i gang med et større byggeri eller anlægsarbejde af udendørsarealer, og har du brug for afhentning af dit byggeaffald i København? Så er Heisenberg Group den helt rette samarbejdspartner. Vi har stor erfaring inden for byggebranchen, og kender derfor til de udfordringer, som der måtte være om regler og lovgivninger vedrørende bortskaffelse af byggeaffald.

Det er derfor vi har specialiseret os i bortkørsel af byggeaffald. Vi ved hvordan materialerne skal håndteres og sorteres på en miljørigtig måde på de bedste genbrugsstationer og diverse modtagerstationer. Vi tilbyder nem og hurtig afhentning af byggeaffald i form af både bygge og haveaffald for private og erhvervskunder.

Ydermere, er vi et fleksibelt firma, hvilket betyder, vi hurtigt og effektivt kan rykke ud, så du kan fokusere på det, som er vigtigst for dig og dit byggeri. Vi er derfor de helt rette at benytte, hvis man er på udkig efter effektiv og fleksibel hjælp til afhentning af affald.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Sortering af byggeaffald

  Vi har altid fokus på miljørigtig bortskaffelse af dit byggeaffald. Det er derfor vi stræber efter at sortere og genanvende mest muligt affald, som vi henter fra dig og vores andre kunder. Vi samarbejder med de bedste sorteringsanlæg, som sorterer og genanvender op mod 99% af alt dit affald.

  Du behøver derfor ikke selv at sortere dit affald. Men din slutfaktura vil naturligvis blive noget lavere og billigere, hvis du selv tager dig tid til at sortere dit byggeaffald. Som udgangspunkt skal byggeaffald sorteres ud fra Affaldsbekendtgørelses affaldshierarki:

  Hvad er byggeaffald?

  • Jord
  • Brokker – Beton, tegl eller asfalt
  • Mursten
  • Gips og isolering
  • Haveaffald
  • Gamle belægninger
  • Brændbart affald
  • Elektronik
  • Storskrald
  • Medicinsk affald
  • Biologisk affald

  Bortskaffelse af byggeaffald priser

  Det kan somme tider være en dårlig idé at komme med en fast prisliste på vores ydelser. Det gælder også for bortskaffelse af byggeaffald, da der er en masse faktorer, som spiller ind. Vi vil hellere give dig en eksakt pris på dine behov fremfor, at vi laver en fastprisliste, hvor du kan ende med at skulle betale mere for en service, som vi måske kan klare på få timer.

  Skal du ligeledes have fast afhentning af byggeaffald med i aftalen, så vil prisen også være i en anden prisklasse. Dette kan aftales hvis det ikke er muligt, at have affaldscontainere stående grundet regler fra kommunen.

  Det betyder ikke, at vi ikke har en prisside, hvor vi har beskrevet de store affaldsløsninger, som vi tilbyder. Det er bare vigtigt at pointere, at det kun er vejledende priser, så du har en idé omkring, hvad prisen nogenlunde vil komme til at ligge på uden, at man tager hele billedet med i udregningen. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular, give os et kald på 93 40 54 05 eller skrive en mail til os på recycling@heisen.dk.